Palette is een internet platform dat het prettig samenzijn onder senioren bevordert.

De belangrijkste kenerken zijn:

    • Palette verbindt mensen met elkaar en met de activiteiten en evenementen die ze fijn vinden; het platform toont wat er te beleven valt in het eigen stadsdeel of dorp.
    • Palette stelt senioren in staat om activiteiten op het platform te plaatsen en ze onder de aandacht te brengen van anderen.
    • Palette bevordert het vertrouwen bij senioren om gebruik te maken van moderne technologieën; de bescherming van persoonsgegevens is volledig gewaarborgd.
    • Het platform is heel toegankelijk, ook voor mensendie weinig ervaring hebben met computers. Het is samen met senioren ontworpen.

Palette kan slimme koppelingen maken: uitgaande van interesses die iemand aangeeft in het persoonsprofiel, zien gebruikers een selectie van aantrekkelijke/interessante activiteiten.

 

Het motto van Palette: "Samen plezier beleven"

Palette helpt senioren om op een plezierige manier door het leven te gaan. Het pensioen hoeft voortaan geen obstakel meer te zijn om het goed te hebben met mensen in de omgeving. Onderzoek heeft al vaak aangetoond dat bezig zijn met fijne activiteiten ertoe bijdraagt dat senioren gelukkiger en gezonder door het leven gaan.

Na 65, leven we misschien nog 20-25 jaar (of langer). Er zijn zo veel dingen te doen in al die jaren. Palette is een platform waar men fijne bezigheden aantreft om samen te doen.

 

Senioren hebben invloed

Palette helpt senioren om actief deel te nemen aan het gemeenschapsleven; zo blijven ze gewaardeerde leden van onze samenleving. Het relatieve aantal ouderen in onze maatschappij groeit hard. Met hun levenslange ervaring achter de hand vertegenwoordigen senioren een enorm potentieel om aan het sociaal, cultureel en economisch leven bij te dragen.

 

Palette is a direct channel to reach seniors

Palette is een platform waar senioren samenkomen. Het is de ideale plaats om deze doelgroep voor uw producten en diensten te bereiken. Palette heeft een lokale opzet; het biedt een geschikt platform voor het MKB om het zakelijk aanbod aan een lokaal/regionaal publiek van senioren te tonen, of thet nu gaat om de bakker met een weekaanbieding, of de plaatselijke autoverkopen die nieuwe modellen aankondigt.

Adverteren op grotere schaal biedt evenzeer kansen: aanbieders van reizen voor senioren of van hulpmiddelen voor mobiliteit kunnen worden op Palette door de doelgroep gevonden.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar de zakelijke pagina’s op deze website (link).